Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Internet Marketing

Internet Marketing, voor wie?

Voor iedereen met een website die een of meerdere van de hieronder genoemde doelstellingen nastreeft:


Meer bezoekers
Relevante bezoekers
Een hoger aantal bezoekers dat contact zoekt
Meer reacties op online aanbiedingen
Informatie verstrekking vooral via de website i.p.v. via andere kanalen.


Ofwel voor iedereen die een grotere effectiviteit van zijn website of webshop wil.

Google

Website bezoek gaat vooral via zoekmachines.
De meeste mensen die op zoek zijn naar producten of diensten zoeken via Google.
U kunt hierop inspelen door gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

Zoekmachine optimalisatie - Vindbaarheid website

Een goede positie bij zoekmachines wordt bepaald door de gebruikte trefwoorden en het gebruik van deze zoekwoorden in uw website. De doelgroep die u voor ogen heeft en de daaraan gerelateerde informatie die deze mensen op internet zoeken, bepalen welke trefwoorden het beste in uw website kunnen worden opgenomen.

Vertel IMW over uw doelgroep, producten en diensten en wij onderzoeken wat de belangrijkste trefwoorden voor uw website zijn. Een goede navigatiestructuur is van belang voor de toegankelijkheid van uw website voor zoekmachines. Dit betekent een verbetering van de vindbaarheid door Google en andere zoekmachines, van de woorden in uw website waarop uw doelgroep uiteindelijk zoekt. IMW maakt gebruik van positie technieken en diverse andere methodes om dit te realiseren.

Zoekmachine optimalisatie wordt bij voorkeur direct toegepast tijdens de bouw van uw website. U wilt toch ook niet dat uw website alsnog moet worden aangepast? Een betere positie in zoekmachines zorgt voor meer bezoekers, doe het meteen goed!

Zoekmachine adverteren - Adwords

Juist omdat zoekmachines zo vaak gebruikt worden is het adverteren rondom deze zoekresultaten zeer effectief. Via betaalde advertenties richt u zich met uw zoekmachine advertentie campagne op het verkrijgen van zoveel mogelijk relevante bezoekers op uw website. Zoekmachine adverteren is een uitermate geschikt medium voor kortlopende acties, maar ook om in te zetten voor de lange termijn.
Zoekmachine adverteren kan bovendien heel gericht worden ingezet. IMW verzorgt Adwords campagnes voor adverteren in Google.

Met zoekmachine adverteren zorgt u ervoor dat uw website snel zichtbaar wordt bij uw doelgroep en de conversie verhoogt.